Akkor ön minket keres!

Nyugodtan forduljon hozzánk weboldalával kapcsolatos szerkesztési, átlakaítási, feltöltési vagy annak kialakításáról kapcsolatos kérédsekkel és kollégáink azonnal felveszik önnel a kapcsolatot. Emailen, telefonon, de akár a social platformjaink egyikéről is elérhet minket és mi mielőbb választ adunk a felmerülő kérdésekre vagy akár osztottképernyővel vagy online hívásokkal végigvezetve azokat, könnyebbé tévé a jövőbeli egyéni szerkesztések elvégzését is.

Weboldalköltöztetés és SSL

Elkészített weboldalak

Szívesen segítunk önnek ha esetleg weboldát más tárhelyre szerené költöztetné vagy új domain név alá (ehhez a megfelelő domain név keresésében is segédkezünk), ha pedig a mi tárhelyünkre költöztetné meglévő vagy jövőbeli weboldalát akkor kedvezményesen SSL tanústványt és annak beállításait és frissítését is biztosítjuk. Ezáltal a weboldala mindig biztonságos állapotban jelenhet meg az arra látogatók számára.

Automatikus biztonsági mentés kialakítása

Igény esetén automatkus biztonsági mentéseket is beállíthatunk az oldalára, ezzel biztosítva a weboldal adataink biztonságát és visszaállítási lehetőségét egyénileg megszabott időközönként.
A mentések módját kialakíthatjuk az oldalon belül és biztonságosabb módon saját szerveren a mentéseket és a weboldal adait együtt tárolva is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *