Lendület – Kirándulástervező

SEO

A “Lendület” névre hallgató weboldal egy kirándulástervező és webshop, amelyet a diplomamunkám részeként készítettem el. Ezen az oldalon kirándulásútvonalak keresésére és adott paraméterek alapján való szűrésekre van lehetőség Magyarországi útvonalak között több fajta közlekedési eszközre.

Az oldal bemutat még egy webshop -ot is számtalan fejlesztéssel, mint a törzsvásárlói kedvezményrendszer, elektronikus ajándékkártya, szerencsekerék kuponrendszerrel és ezekhez automatizált email küldés és kedvezménykódok generálása. A weboldal ezen felül SSL tanúsítvánnyal lett ellátva amely egyazon szerverről biztosított, amlyen a weboldal tárhelye is található. Adwords-ön az adott kulcsszavainak elemezésével és a Yoast Seo  megfelelő beállításaival keresőoptimalizálva lett minden oldala .

A weboldal elsősorban egy biciklis kirándulástervezőnek indult, hogy akár vársobanélő családok számra is elérhető és biztonságos útvonalakat biztosítshatsson.

Syncwell Energia

Keresőoptimalizált

A Syncwell Energia villamos tanácsadással, napelemparkok tervezésével,
fejlesztésével, engedélyeztetésével, energetikai szolgáltatásokkal, mérnökirodai szolgáltatásokkal és középfeszültségmérésekkel foglalkozó Kft.. Budapesten található a székhelyük, de országosan foglalkoznak a weblapjukon felsorolt szakterületekkel. Az ő weboldalukon kisebb design átalakításokat végeztem és teljekörű keresőoptimalizálást Yoast Seo Pro segítségével és Spam szűrési beállításokat biztosítottam a Aksimet antispam plugin segítségével.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *